Naturalissima kozmetika

100% prirodna
za zdravu i hidratiziranu kožu

Opći uvjeti kupnje

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.

Prodavatelj je Naturalissima obrt za proizvodnju, masažu i trgovinu, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem odabranog načina plaćanja.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), uz mogućnost konverzije u Euro (€) temeljem tečaja Europske središnje banke.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac potvrdi ispunjenu narudžbu i izvrši plaćanje naručenih proizvoda, te proslijedi potvrdu o uplati.

Plaćanje

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se putem internet bankarstva ili opće uplatnice, pouzećem ili direktnom kupnjom u trgovini Naturalissima 2, Ciscutijeva 8 52100 Pula Primatelj uplate: Naturalissima - obrt za proizvodnju, masažu i trgovinu, Osipovica 32 52203 Medulin
IBAN HR7024840081101930341 kod Raiffeisen Austria bank d.d. Zagreb, poziv na broj je br. narudžbe.

Isporuka

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke koja vrši dostavu).

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je roba poslana, u roku od 2 dana kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Nakon zaprimanja narudžbe prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku od 3 (tri) do 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Robu dostavljamo kupcima na području čitave Hrvatske i EU.

Cijena dostave ovisi o težini narudžbe, koja se automatski obračunava zbrojem težina svih naručenih proizvoda.

Reklamacije

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji odgovara opisu proizvoda navedenom na web stranicama na web adresi naturalissima-cosmetics.com. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora točno odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Rok valjanosti naručenih proizvoda

Svi proizvodi kozmetike Naturalissima su prirodni, rok trajanja istih je 6-12mj (vidi deklaraciju), osim ako nije drugačije naznačeno.

Ne odgovaramo za eventualne reakcije na koži koje bi se dogodile korištenjem ovih proizvoda jer nemamo uvid u zdravstveno stanje kupca. Unutar naše web stranice opisani su svi sastojci koji se koriste u našim proizvodima, a ako je kupac alergičan na eterična ulja, ili nije siguran u korištenje određenih ulja i aktivnih tvari, potrebno je konzultirati se sa liječnikom.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.