Naturalissima

Aromatična organska kupka

U trenu briše tragove umora, osvježiava i energizira

Cijena: 50,00 kn
Prodajna cijena s popustom
Popust
Opis

Sastoji se od prirodnog (eco-friendly) otapala, koja se upotrebljava za otapanje eteričnih ulja u bistre tekućine, a koristi se i kao sredstvo za pjenjenje. Ovo prirodno otapalo udovoljava COSMOS standardima. Mogu ga koristiti osobe sa suhom i osjetljivom, ali i masnom kožom.

Eterično ulje mandarine iz organskog udjela, djeluje umirujuće, popravlja raspoloženje i otklanja nemir. Koristi se za tretiranje celulita, gojaznosti, strija i akni. Djelotvorno kod opće slabosti organizma, umora i iscrpljenosti.

Eterično ulje naranče iz organskog uzgoja, pomaže kod usporene cirkulacije, mišićnih grčeva izazvanih nervnom napetošću.

Eterično ulje limuna iz organskog uzgoja, podiže raspoloženje, ublažava depresiju i tjeskobu, jača koncentraciju, podiže vitalnost, dezinficira ranice i poboljšava rad imuniteta. Isparavanja eteričnog ulja limuna djeluju poticajno na središnji živčani sustav i psihičke funkcije, te smanjuje stres.

Uz to, povećava motivaciju, jača koncentraciju i poboljšava pažnju. Udisanje molekula limunovog ulja smanjuje znojenje, ublažava grlobolju i olakšava tegobe izazvane bronhitisom.

Smatra se da limunovo ulje potpomaže mršavljenju, ublažava napadaje astme i liječi želučane bolesti.

Pakiranje

50 ml